TUI

Klantenservice

088-088 58 85
Maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 20:00.
Zondag van 9:00 tot 20:00.

TUI Group, een vooraanstaande naam in de wereldwijde reis- en toerisme-industrie, staat bekend om zijn uitgebreide aanbod aan vakantie-ervaringen, reisdiensten en accommodatiemogelijkheden. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege 20e eeuw, heeft TUI zich ontwikkeld van een klein reisbureau tot een internationaal concern met activiteiten in tientallen landen over de hele wereld.

Centraal in de filosofie van TUI staat de belofte om onvergetelijke vakantie-ervaringen te leveren die zijn afgestemd op de wensen en behoeften van elke reiziger. Dit wordt mogelijk gemaakt door een divers aanbod dat varieert van luxe all-inclusive resorts tot avontuurlijke rondreizen en stedentrips. TUI’s inzet voor duurzaamheid en verantwoord toerisme onderstreept haar toewijding aan het beschermen van de planeet en het ondersteunen van de gemeenschappen waarin het bedrijf actief is.

De groep maakt gebruik van moderne technologie en innovatie om de klantbeleving te verbeteren, van het boekingsproces tot de daadwerkelijke reiservaring. Met een sterke online aanwezigheid en een gebruiksvriendelijk platform maakt TUI het eenvoudig voor klanten om hun ideale vakantie te plannen en te boeken.

TUI's invloed strekt zich uit tot luchtvaart met eigen luchtvaartmaatschappijen, cruises, en tal van hotelmerken, waardoor het bedrijf een unieke positie inneemt om een volledig geïntegreerde reiservaring aan te bieden. Als symbool van vertrouwen en kwaliteit blijft TUI zich inzetten voor het overtreffen van de verwachtingen van reizigers en het stimuleren van de groei in de toeristische sector.

Adres

Postadres:
Volmerlaan 3
2288 GC Rijswijk

TUI is aangesloten bij

  • ANVR
  • SGR

Ervaringen met TUI? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over TUI

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor TUI. Heb jij ervaring met de diensten en producten van TUI? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!