Trivago

Trivago is een gerenommeerde online reiszoekmachine, vooral bekend om zijn hotelvergelijkingsdiensten. Opgericht in 2005 in Düsseldorf, Duitsland, heeft Trivago zich snel ontwikkeld tot een van de leidende platforms in de reisindustrie, met als missie het vergemakkelijken van de zoektocht naar de ideale accommodatie voor reizigers wereldwijd. Gebruikers van Trivago kunnen hotels en andere vormen van accommodatie vergelijken door prijzen, locatie, voorzieningen en beoordelingen van verschillende boekingssites te raadplegen, alles op één plek. 

Met behulp van geavanceerde zoekfilters en een gebruiksvriendelijke interface stelt Trivago reizigers in staat hun zoekopdracht te verfijnen op basis van specifieke voorkeuren zoals prijsklasse, sterrenclassificatie en nabijheid tot belangrijke bezienswaardigheden. Het platform verzamelt en analyseert data van meer dan een miljoen hotels en andere accommodatietypes over de hele wereld, afkomstig van honderden boekingswebsites, waaronder grote namen als Booking.com, Expedia en Hotels.com. Dit uitgebreide aanbod maakt Trivago tot een essentieel hulpmiddel voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers.

Naast het vergelijken van accommodaties biedt Trivago ook inspiratie en informatie over bestemmingen door middel van reisgidsen en aanbevelingen. Het bedrijf heeft zijn diensten voortdurend uitgebreid en geoptimaliseerd, wat bijdraagt aan zijn groeiende populariteit onder reizigers die streven naar een naadloze planning van hun reizen.

Ervaringen met Trivago? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Trivago

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Trivago. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Trivago? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!