Eliza was here

Eliza was here is een reisorganisatie die vakanties aanbiedt in Zuid-Europa, meestal landen aan de Middellandse Zee gelegen. Bestemmingen zijn bijvoorbeeld Cyprus, Frankrijk, Griekenland, Italië, Malta, Portugal en Spanje.

Eliza was here onderscheidt zichzelf door het aanbieden van vakantiebestemmingen waarbij authenticiteit centraal staat. Dat wil zeggen plaatsen waar massa’s toeristen naartoe gaan, maar min of meer nog niet door het massatoerisme ontdekte bestemmingen.

Op de vakanties van Eliza was here vind je daardoor de rust waarnaar je zoekt op vakantie en kun je genieten van de lokale cultuur, relaxte sfeer en de kleinschaligheid.

De accommodaties van Eliza was here

De mensen achter Eliza was here zoeken alle bestemmingen en accommodaties zelf uit. Voordat een hotel, B&B of ander soort vakantieverblijf in het aanbod wordt opgenomen worden deze eerst door Eliza was here bezocht. Hierbij wordt dan gekeken of het voldoet aan de kenmerken waar Eliza was here voor staat. Zo kun je ervan uitgaan dat een hotel geen grote keten of resort is, maar een kleinschalig, knus en gezellig verblijf.

Klantenservice:

010-2700820
Op werkdagen van 9:00 tot 17:45.
Zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 1439
3000 BK Rotterdam

Opgericht: 2001