Corendon

Corendon logo

Klantenservice

023-7510606
Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00.
Zondag van 10:00 tot 18:00.

Corendon, oorspronkelijk opgericht als een touroperator, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een prominente speler in de reisindustrie, met activiteiten die variëren van luchtvaart tot hotelmanagement. De onderneming, die aan het begin van de 21e eeuw in Nederland werd opgericht, heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt, waardoor het merk in verschillende landen een bekende naam is geworden.

Een van de sleutelfactoren achter de succesvolle expansie van Corendon is hun klantgerichte benadering, die zorgt voor een hoge mate van klanttevredenheid. Dit uit zich in de zorgvuldige selectie van bestemmingen, de kwaliteit van de accommodaties en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Corendon biedt een breed scala aan vakantieopties, waaronder zonvakanties, stedentrips en rondreizen, waardoor het bedrijf een breed publiek aanspreekt.

Naast het aanbieden van pakketreizen heeft Corendon ook geïnvesteerd in de luchtvaartsector met Corendon Airlines, dat zowel geplande als chartervluchten uitvoert naar een breed scala aan bestemmingen in Europa en daarbuiten. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar klantvriendelijkheid, punctualiteit en efficiëntie, wat bijdraagt aan de sterke reputatie van het Corendon-merk.

Verder heeft Corendon zich onderscheiden door zijn betrokkenheid bij duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Het bedrijf heeft initiatieven ontplooid om zijn ecologische voetafdruk te verminderen en bij te dragen aan de gemeenschappen waarin het actief is. Deze inspanningen weerspiegelen de bredere toewijding van Corendon aan verantwoord ondernemen, waardoor het zich niet alleen als een reisorganisatie, maar ook als een maatschappelijk verantwoorde onderneming profileert.

Adres

Postadres:
Postbus 349
1170 AH Badhoevedorp

Corendon is aangesloten bij

  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Bestemmingen

Europa
Afrika
Azië
  • Indonesië
  • Qatar
  • Sri Lanka
  • Verenigde Arabische Emiraten
Noord-Amerika
  • Bonaire
  • Curaçao
Zuid-Amerika
  • Brazilië

Ervaringen met Corendon? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Corendon

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Corendon. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Corendon? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!