By June

Klantenservice

020-4499470
Op werkdagen vam 9:00 tot 18:00.
Weekend van 10:00 tot 17:00.

Reisorganisatie By June is een vernieuwende speler in de reisindustrie, die zich onderscheidt door zijn focus op op maat gemaakte reiservaringen. Met een passie voor het ontdekken van verborgen parels en een diep begrip van de wensen van de moderne reiziger, heeft By June zich snel gevestigd als een go-to bron voor diegenen die verder willen kijken dan de typische toeristische paden.

By June legt de nadruk op authenticiteit, duurzaamheid en persoonlijke groei, door reizen aan te bieden die niet alleen het lichaam, maar ook de geest en ziel voeden. Van intieme lokale ervaringen tot adembenemende avonturen in afgelegen gebieden, elk reisplan wordt zorgvuldig samengesteld om de unieke interesses en voorkeuren van de reiziger te weerspiegelen. Hierdoor is elke reis met By June een uniek verhaal op zich.

De organisatie onderscheidt zich ook door zijn inzet voor duurzaam toerisme. Door samen te werken met lokale gemeenschappen en milieuvriendelijke praktijken te bevorderen, streeft By June ernaar om een positieve impact te hebben op de bestemmingen die het bezoekt. Dit ethos trekt een groeiende gemeenschap van gelijkgestemde reizigers aan, die op zoek zijn naar betekenisvolle en verantwoordelijke reiservaringen.

In de kern is By June meer dan alleen een reisorganisatie; het is een beweging die de manier waarop we de wereld ervaren, probeert te veranderen. Voor de avontuurlijke ziel die op zoek is naar diepte en authenticiteit in hun reizen, biedt By June een poort naar onvergetelijke ervaringen die zowel het individu als de wereld om hen heen verrijken.

Adres

Postadres:
Postbus 349
1170 AH Badhoevedorp

By June is aangesloten bij

  • ANVR
  • SGR

Ervaringen met By June? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over By June

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor By June. Heb jij ervaring met de diensten en producten van By June? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!