Booking.com

Klantenservice

070-770 3884

Booking.com, opgericht in 1996 in Amsterdam, is uitgegroeid tot een van de grootste e-commercebedrijven op het gebied van reizen wereldwijd. Het platform biedt een breed scala aan reisgerelateerde diensten, waaronder accommodatieboekingen, vluchtreserveringen, autoverhuur en luchthaventransfers. Met een gebruikersvriendelijke website en mobiele app stelt Booking.com reizigers in staat om eenvoudig en efficiënt hun ideale verblijf te vinden en te boeken, van luxe hotels en resorts tot gezellige vakantiehuizen en appartementen.

Een van de onderscheidende kenmerken van Booking.com is het uitgebreide aanbod aan accommodaties, beschikbaar in meer dan 220 landen en gebieden. Dit wordt versterkt door een diepgaand systeem van gebruikersbeoordelingen en -recensies, waardoor potentiële gasten een weloverwogen keuze kunnen maken gebaseerd op de ervaringen van anderen. 

In de loop der jaren heeft Booking.com zich niet alleen gefocust op het vergroten van zijn accommodatieaanbod, maar ook op het integreren van duurzame reisopties en -praktijken, om bij te dragen aan een verantwoordelijke en duurzame toeristische sector. Het bedrijf blijft innoveren door het gebruik van technologie en data-analyse om de gebruikerservaring te verbeteren en te personaliseren, waardoor het een voorkeurskeuze blijft voor miljoenen reizigers wereldwijd.

Adres

Postadres:
Postbus 1639
1000 BP Amsterdam

Bestemmingen

  • Europa
  • Afrika
  • Azië
  • Noord-Amerika
  • Zuid-Amerika
  • Oceanië
  • Antarctica

Ervaringen met Booking.com? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Booking.com

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Booking.com. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Booking.com? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!